COVID-19

COVID-19 INFORMATION

Vi har stadig åbent – hvis du har tandpine eller brug for anden kritisk behandling. DOG med ændrede telefontider.

 Klinikkens telefontider er foreløbigt fra kl. 8.00-10.00. Der kan IKKE bookes tider online.

 På baggrund af Sundhedsstyrelsens seneste retningslinjer vedrørende COVID-19 er det besluttet, at alle landets tandlæger udskyder alle ikke-kritiske behandlinger (f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger) til efter juni 2020. Klinikken har stadig åbent, sådan at du kan få den nødvendige tandbehandling og smertelindring i tilfælde af, at din situation er kritisk.

Med reference til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, gennemfører vi ”kritiske behandlinger som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling”.

 Er du i tvivl om, hvorvidt din behandling kan defineres som værende kritisk, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

 Er du syg eller begyndende syg, skal du ikke møde op på klinikken.

På klinikken har vi et øget fokus på hygiejne og følger som altid de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer for tandklinikker (NIR) fra Statens Serum Institut. Herudover følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens generelle anvisninger og tager ekstra forholdsregler, så du som patient kan få den rette behandling i forsvarlige rammer. 

Tandlæge Peder Eriksen