OM KLINIKKEN

 

OM KLINIKKEN

På tandklinikken i centrum ved Silkeborg Torv vil det dygtige og empatiske team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i en tryg og tillidsvækkende stemning sætte dig og dine tandbehandlingsbehov i centrum.

Vi har fleksible åbningstider og ved hjælp af vores fleksible arbejdsgange, kan vi ofte samme dag hjælpe dig med de problemer, du evt. kommer med.

Tandlægerne og tandplejerne søger altid at finde den bedste løsning for dig. Vi sætter sundhed og tillid meget højt og ønsker derfor at give dig tandbehandlinger af høj kvalitet i en meget nænsom tilgang til dig og dine tænder.

Tandklinikkens medarbejdere har arbejdet sammen i en del år og gennem faglige kurser, sociale arrangementer og personalemøder, søger vi hele tiden at forbedre os fagligt og vedligeholde det gode samarbejde og den gode stemning, som klinikken har ry for at have.

Vi har rimelige priser og ønsker at give dig de bedste behandlingsløsninger indenfor fyldninger, parodontosebehandlinger, rodbehandlinger, kroner og broer, implantatbehandlinger, kirurgi, tandkødsbetændelse og bidfunktionsbehandlinger.

Vi laver også kosmetisk tandbehandling og vil sammen med vores dygtige tandteknikkere finde en løsning, der passer til dig og i overensstemmelse med tændernes behov.

Der kan være tilfælde, hvor dit behandlingsbehov er mere specialiseret, og vi kontakter så sygehusafdelinger eller fagspecialister for at få deres råd og vejledning. I samråd med dig henviser vi behandlinger til specialister, hvis vi synes, det er den bedste løsning.