MÅLSÆTNING

Målsætning

Hvorfor eksisterer vi som klinik?

Hos Tandlæge Peder Eriksen diagnostiserer vi tandlægefaglige sygdomme, skader og symptomer fra tænder, tandkød, kæbeled og kæbeledsmuskler og behandler det efter bedste evne i en atmosfære, som skaber tryghed for patienter og medarbejdere.

I de tilfælde hvor diagnostik og behandlingsbehov stiller specielle krav, henvises til vores samarbejdspartnere, der har speciale indenfor de enkelte områder.

Hvordan opfører vi os overfor hinanden og patienten?

Vi gør os umage hver dag med at lave de ydelser og behandlinger, som patienten har behov for og er indstillet på at få lavet.

Desuden informerer vi patienten i et tydeligt og empatisk sprog om, hvilke behandlingsbehov, prognose og behandlingsmuligheder der er.

På tandklinikken har vi en rummelig tilgang til hinanden og vores patienter, så patienter og medarbejdere føler sig set og værdsat.

Hos Tandlæge Peder Eriksen behandles alle patienter som individuelle personer.

Hvad laver vi?

Vi laver tandlægefaglige behandlinger, som opfylder den enkeltes behov, og følger de til enhver tid almindelige forskrifter.

Samfundsmæssigt ansvar?

Hvis vi af det offentlige system kontaktes vedrørende en tidsbegrænset arbejdsmæssigt tilknytning af borgere i jobtræning grundet fysiske eller psykiske problemer, vil vi tage det op til grundig overvejelse i hvert enkelt tilfælde. I fællesskab vil klinikkens medarbejdere vurdere, om det er muligt.